شبكة لالش الاعلامية

بعد إصابتها في برنامج رامز.. سمية الخشاب: نجاح على حساب صحة الناس

بعد إصابتها في برنامج رامز.. سمية الخشاب: نجاح على حساب صحة الناس

كشفت الفنانة المصرية سمية الخشاب، عن تفاصيل تعرضها لإصابات خطيرة في قدميها وذراعها، خلال مشاركتها في برنامج رامز جلال “رامز جاب من الآخر”.

وقالت سمية الخشاب خلال حوارها مع برنامج ET بالعربي: “ليه الناس ساكتة ليه الناس تتأذى أنا مدمرة أنا ذراعي مش قادرة أحركه من مكانه، المفروض أكون عاملة جبيرة في رجلي ورابطة ذراعي لمدة شهرين وده بتقارير طبية من 3 دكاترة منهم واحد طبيب إنجليزي واثنان من مصر الموضوع مينفعش”.

وتابعت قائلة: “برامج المقالب متاحة وعادي ومبررة ومفيش مشكلة بس ليه تأذيني ليه ناس كثير تتأذى مفيش أي مبرر يخلي حد ياذي حد لمجرد أنه يطلع ويشتهر ويعمل نجاحات ومشاهدات على حساب صحة الناس”.

وأضافت سمية الخشاب: “صحتنا كنز ومفيش أغلى منها على فكرة واي كان اللي بيقولوا إني مضيت على ورقة أني موافقة على الملابسات، هو في حد يمضي أنه يتكسر وأن يعرض حياته للخطر، تتقدر بأية ولا بملايين الدنيا”.

تُتاح هذه الصورة أيضا في: العربية

___

سجن فنانة تركية لمدة 10 اشهر بسبب اردوغان

Lalish Duhok

مصر.. الكشف عن كواليس الحكم على مودة الأدهم بعد رفضها كشف عذريتها وأرصدتها في البنوك

Lalish Duhok

الخواتم اختفت “أثناء احتضارها”.. لغز يحير الشرطة البريطانية

Lalish Duhok